Over ons

A – Network Consultancy BV manifesteert zich op geheel eigen wijze op het gebied van strategisch organisatieadvies en verzuimmanagement. Wij zijn een strategisch organisatieadviesbureau met een bedrijfsmatige aanpak en specialisatie in verzuimmanagement.De dienstverlening richt zich op Organisatieadvies, Verzuimmanagement, Coaching en Mediation.

A – Network Consultancy, opgericht in 1999, is een (boardroom) sparringpartner op strategisch en operationeel niveau met een specialisatie in verzuimmanagement. Wij adviseren en ondersteunen op verschillende gebieden, in verschillende fasen en op belangrijke kruispunten. De naam verwijst naar de eigenaar, Annet Scheeren, en naar de kracht van het bureau: haar netwerk “a network” van professionals dat project overstijgend wordt ingezet naar wat op dat moment nodig is om doelen te behalen; maatwerk.

Wij worden ingehuurd voor het analyseren en adviseren van strategie- en organisatievraagstukken. Het implementeren van voorgestelde oplossingen behoort tot de mogelijkheden. Onze consultants blijven doorgaans ingeschakeld totdat de geïmplementeerde veranderingen of manier van werken niet langer projectmatig is, maar zijn verankerd binnen de dagelijkse activiteiten van een opdrachtgever.

Het is niet onze intentie zoveel mogelijk opdrachten of klanten binnen te halen.
Liever een beheersbaar aantal hoogwaardige klanten. Kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Missie

Bij ons heeft u te maken met ruime ervaring binnen diverse werkgebieden.

Kernwaarden en competenties zijn voor ons essentieel, net als de authenticiteit van een onderneming, merk of persoon.

A – Network Consultancy staat voor professionaliteit, creativiteit, ambitie en enthousiasme. Onze sleutel tot uw succes is: persoonlijk contact, een groot netwerk, ruime ervaring en – natuurlijk – vertrouwen.

A – Network Consultancy heeft het lef die dingen te zeggen en onderbouwen die u niet vaak hoort, maar wel bijdragen tot succes. Wij onderscheiden ons door onze actieve rol als uw adviseur en/of mediator (met ‘raad en daad’) wat mede zorgt voor een lange termijn relatie met u en/of uw organisatie.

Visie

Succesvolle organisaties hebben een visie. De strategie is het plan om uw visie werkelijkheid te maken.

Het is onze missie om u als klant zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden met als doel uw visie te verwezenlijken. Bijvoorbeeld door omzet en prestaties duurzaam te verbeteren en de complexe uitdagingen van uw doelstellingen op de lange termijn te herkennen; van visie naar werkelijkheid.

A – Network Consultancy werkt op de kerngebieden waarin zij uitblinkt. 

Wij zijn allround én hebben toegang tot een netwerk van professionals met passie voor hun vakgebied. U koopt specialisme op maat in, passend bij de specifieke situatie. Korte lijnen en een centraal contactpersoon. Door een uitgebreid netwerk en een team van specialisten zit u bij ons altijd goed.

Advies omtrent strategie- en organisatievraagstukken nodig?

annetwebsitezw

Annet Scheeren

“Het is mijn passie te werken met organisaties die mij inspireren en uitdagen succesvol te zijn. Die openstaan voor nieuwe inzichten en zich bewust zijn van de kracht van oplossingsgericht denken, teamgeest en daadkracht. Ik ben een gedreven en ervaren (Interim) Professional op het gebied van Organisatieadvies, Strategische Marketing en Verzuimmanagement. Ik geloof in het belang van synergie, segmentatie en integratie binnen een organisatie. Geïntegreerde strategieën, visies en adviezen zijn cruciaal voor succes alsmede een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Het inspireert mij met diverse mensen en (bedrijfs-)culturen te werken en om beleidsmatig én uitvoerend succesvol te zijn. Met een professionele en enthousiaste drive ben ik in staat te analyseren, adviseren en aan te sturen. Draagvlak te creëren en te inspireren, overtuigen en kennis te delen waardoor groei ontstaat, weerstand en verwachtingen worden gemanaged en waarbij we plezier beleven in het delen van onze kennis en het behalen van resultaat.”

Referenties